Sunday, November 1, 2009

kehidupan di cyberheight..

cyberheight...

tempat nie tersgt2lah best..hidup di sini umpama berada di oversea, dikelilingi black niggers and white niggers..berhalamankn pokok2 dan tasik yg besar gile, awek2 arab yg cun melecun dan juga sebuah tmpt yg sgt sesuai utk beriadah..

tp..dulunye tmpt ini sgt sng utk dimasuki, ttp semenjak management baru mengambil alih tmpt ini, tmpt ini tdk lagi sperti dlu..tmpt ini sdh menjadi sperti cyberia..sgt2 mengecewakan...

tidakkah mereka paham? tidakkah mereka mengerti tmpt ini juga didiami oleh student2 yg terpaksa belaja di tmpt yg berlainan sperti kami??

mangement baru telah menukar polisi dgn hnya membenarkan 2 stickers utk stiap umah dan tiada stickers tmbahan...kepala hotak die..mcm mane nk buat..

kami mmg x kisah jika diminta beli utk stickers tmbhan, kami ade duit! tiada masalah utk kami membeli sticker itu..tp yg menjadi masalahnye, stickers tmbahan tidak dijual, dn kami terpaksa mengambil visitors..

tp, ketua pak guard yg hitam n kurus itu mmg x phm ape msalah yg kami hadapi skang, dikatenye kami degil dn x mahu mengikut arahan, kepala hotak anda skali lagi...stickers tmbahan x de, cmne kami nk parking??

nk parking luar?? agak2 r bai, jauh kot..nk peg hosp pun kul 7.30...per cer...lain r klu parking kt luar umah tu dekat..so cmna??

........ape ptt kami buat?? adakah perlu kami pindah umah? ataupun parking kt luar?? ataupun buat demokrasi terpimpin? hahaha...

tp, klu anda seorg sja yg smgt dn memikirkan masalah ni juge x berguna jika tiada sokongan member2..ko nk hidup sorg2 cmne?? duk umah ramai2..sorg2 je smgt..pe gune..kdg2 bleh bergurau, kdg2 kte kne serius..baru ak phm cmne pemipin zman dlu dikutuk dan dihina semgt diorg...bdk2 umah len kutuk x pe r, tp bdk umah sndri pun gelakkan ko..pe cer..baik x pyah, mampus r kne clamp..

p.s : jom pindah putra..lagi masyuk dkat dgn alamanda..haha

1 comment:

aiman said...

sabar jie...jom r pindah putra..leh ak g jenjalan.. :)